ICARA heeft een landelijk netwerk van medisch specialisten, maar werkt ook samen met de medisch specialisten van de Sint Maartenskliniek Nijmegen en Woerden. Deze kliniek is in Nederland tevens het enige ziekenhuis die gespecialiseerd is, in het houding- en bewegingsapparaat.

Waarom kiezen elk jaar 60.000 patiënten uit heel Nederland voor de Sint Maartenskliniek?

  1. De Sint Maartenskliniek is als enige ziekenhuis in Nederland gespecialiseerd in houding en beweging. Men richt zich op behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en de revalidatie na ziekte of een ongeval.
  2. De kennis en ervaring van de medisch specialisten is groot doordat zij veel patiënten met eenzelfde aandoening behandelen. Zowel het orthopediecentrum als het reumacentrum zijn de grootste van Nederland.
  3. De Sint Maartenskliniek heeft de nodige medisch specialisten in huis die volledig zijn gericht op aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Velen hebben een internationaal erkende reputatie opgebouwd en de afdeling wervelkolomchirurgie heeft zelfs het predikaat ‘Center Of Excellence’ gekregen.
  4. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe en betere manieren van werken. Met deze pragmatische manier van werken, controleert de Sint Maartenskliniek door middel van wetenschappelijk onderzoek, het effect van bestaande behandelmethoden. Daarnaast ontwikkelt de Sint Maartenskliniek zelf nieuwe behandelmethoden.
  5. Bij de Sint Maartenskliniek staat de patiënt centraal. Voor de wijze waarop de deze kliniek gastvrijheid invulde, werd de Sint Maartenskliniek 4 jaar op een rij beoordeeld met 4 sterren.
  6. De Sint Maartenskliniek heeft een eigen poliklinische apotheek.

Voor meer informatie over de Sint Maartenskliniek Nijmegen en Woerden, kijk op www.maartenskliniek.nl

Wilt u meer weten over ICARA of over de diensten van ICARA, bijvoorbeeld over ICARA’s samenwerking met de Sint Maartenskliniek? Neem dan hier contact op met ICARA!

Duidelijkheid over ziekte, arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid