Clienten

U bent door uw verwijzer aangemeld voor het laten uitvoeren van een medische expertise of second opinion. We hebben voor u in een handige cliëntenfolder de belangrijkste zaken samengevat, deze kunt u hier downloaden.

Wat kan u verwachten:

 1. Telefonisch welkom: toelichting procedure en controle gegevens
 2. Toewijzing van uw eigen procesbegeleider (casemanager)
 3. Telefonische intake met uw casemanager
 4. Consult bij de medisch specialist
 5. Eventueel consult bij de verzekeringsarts
 6. Definitief belastbaarheids- en reintegratieadvies in MijnICARA
 7. Online enquete

Vier belangrijke zaken om te onthouden:

 1. U dient ons te machtigen voor het mogen opvragen, inzien en doorsturen van uw medische gegevens conform de wet op de privacy. U krijgt hiervoor een machtiging toegemaild. Deze kunt u printen, ondertekenen en (bij voorkeur) digitaal retourneren. Dit kunt u het beste direct na de telefonische intake doen.
 2. U dient zelf de bestaande relevante diagnostiek (bijvoorbeeld MRI/röntgen) op te vragen bij uw huisarts of andere medische specialisten. Dit dossier neemt u vervolgens mee naar het consult. Dit kunt u nu al direct opvragen.
 3. U vult ter voorbereiding een online vragenlijst in; ook deze lijst kunt u vinden in MijnICARA. Vul deze in na de telefonische intake.
 4. U ontvangt een mail zodra de definitieve rapportage gereed is.

Heeft u nog een aanvullende vraag? Kijk dan eerst bij de FAQ. We hebben overzichtelijk de meest voorkomende vragen van een antwoord voorzien.

Heeft u toch nog een vraag? Stel hem hier.

Aan de hand van het door cliënten ingevulde tevredenheidsonderzoek blijkt de positieve waardering voor de aandacht, snelheid en het resultaat van een medische expertise van ICARA. Lees verder bij referenties voor reacties van andere clienten.

Wilt u meer weten over dediensten van ICARA?

Neem contact op

Stuur mij vrijblijvend een offerte voor
een expertise op maat

Offerte aanvragen

Registreer mij als verwijzer in MijnICARA

Registreren