De onafhankelijke arbeidsdeskundigen van ICARA bieden arbeidsdeskundig advies over bijvoorbeeld re-integratie (Wet Verbetering Poortwachter) of arbeidsongeschiktheid (WIA/WGA). Binnen zes weken heeft u een onafhankelijk belastbaarheidsonderzoek en re-integratieadvies, opgesteld door de arbeidsdeskundigen van ICARA. U kunt ICARA een medisch belastbaarheidsonderzoek laten uitvoeren als first- of second opinion.

Dit maakt het belastbaarheidsonderzoek en arbeidsdeskundig advies van ICARA uniek:

Onafhankelijk arbeidsdeskundig advies: Onze medisch specialisten stellen een objectieve diagnose en stellen de eventuele behandelingsmogelijkheden vast. De verzekeringsarts stelt op basis van de verkregen informatie de belastbaarheid vast, waarna de arbeidsdeskundige de vertaalslag maakt naar arbeid. ICARA heeft geen behandelrelatie of enig ander belang welke onze objectiviteit in gevaar brengt.
Volledig: Bij het opstellen van ons arbeidsdeskundig advies wordt ook de invloed van psychosociale factoren meegenomen.
Betrouwbaar: Inmiddels is ICARA met meer dan tien jaar ervaring uitgegroeid tot een vooraanstaande naam op het terrein van arbeidsgeneeskundige diagnostiek. Als zelfstandige poli voor arbeid hebben wij een uniek samenwerkingsverband met de Sint Maartenskliniek, met locaties in Nijmegen en Woerden. Daarnaast hebben wij landelijke dekking op ieder vakgebied.
Gericht op arbeid: In het consult door onze medisch specialist wordt de factor arbeid meegenomen. Dit geldt ook voor het behandeladvies. Uit ons belastbaarheidsonderzoek en arbeidsdeskundig advies wordt direct duidelijk of er nog benutbare arbeidsmogelijkheden zijn en op welke wijze deze benut kunnen worden.
Snel: Binnen zes weken heeft het belastbaarheidsonderzoek plaatsgevonden en is het arbeidsdeskundig advies gereed.

Meer informatie over onze medische expertise, het belastbaarheidsonderzoek en arbeidsdeskundig advies?

Wilt u meer weten over ICARA of over de diensten van ICARA, bijvoorbeeld over arbeidsdeskundig advies? Neem dan hier contact op met ICARA!

Duidelijkheid over ziekte, arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid