Wanneer een re-integratietraject stagneert kunt u bij het UWV een deskundigenoordeel aanvragen, maar ook bij ICARA kunt u een onafhankelijk, uitgebreid en betrouwbaar deskundigenoordeel aanvragen.

Dit deskundigenoordeel ontvangt u binnen vier weken en wordt opgesteld door een multidisciplinair team van specialisten zoals medisch specialisten arbeidsdeskundigen, verzekeringsartsen en casemanagers.

Uw mening telt, ook over ICARA’s deskundigenoordeel

Heeft u bij ICARA een deskundigenoordeel aangevraagd? Na elke medische expertise wordt met een online enquête de dienstverlening van ICARA geëvalueerd. Niet alleen wordt het deskundigenoordeel inhoudelijk beoordeeld, maar ook andere factoren die de tevredenheid beïnvloeden worden door ICARA geëvalueerd. Mocht er aanleiding voor zijn, dan neemt ICARA ook graag nog telefonisch contact op met de cliënt. Deze professionele, persoonlijke aanpak leidde al tot de volgende resultaten:

  • In maar liefst 90% waarin ICARA een deskundigheidsoordeel gaf, is er duidelijkheid ontstaan over de belastbaarheid.
  • In 75% zijn ICARA’s aangegeven adviezen opgevolgd.
  • In 50% heeft de diagnostiek een directe versnelling opgeleverd in de re-integratie.

Wat levert een onafhankelijk deskundigenoordeel van ICARA u op?

Een snelle en duidelijke diagnose door een medisch specialist zorgt voor duidelijkheid waardoor er gerichter kan worden ingezet op het juiste vervolgbeleid. Inzicht in de arbeidsmogelijkheden is hoofdzakelijk de winst van het deskundigenoordeel. Het is duidelijk dat een deskundigenoordeel aanvragen met recht een investering te noemen is omdat de resultaten van het deskundigenoordeel zichzelf al snel terugbetalen. Neem contact met ICARA op voor een concreet, duidelijk en onafhankelijk deskundigenoordeel.

Download hier de voordelen voor de werkgever.

Download hier onze infographic.

Wilt u meer weten over ICARA of over de diensten van ICARA, bijvoorbeeld over een deskundigenoordeel aanvragen? Neem dan hier contact op met ICARA!

Duidelijkheid over ziekte, arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid