ICARA is een onafhankelijke, gecertificeerde organisatie die zich richt op duurzame inzetbaarheid op het gebied van de arbeidsrelevante medische expertise . ICARA doet dit met behulp van gespecialiseerde medisch specialisten, verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen en adviseurs duurzame inzetbaarheid en heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van de medische expertise en arbeidsdeskundige advies.

Wat kan de medische expertise van ICARA voor u betekenen?

U kunt als verwijzer bij ICARA terecht voor een breed spectrum aan medisch advies, arbeidsdeskundige advies en diverse medische onderzoeken, zoals een volledig en onafhankelijk belastbaarheidsonderzoek of neuropsychologisch onderzoek. Lees op deze pagina meer over de medische dienstverlening op maat van ICARA.

  • Medische expertise
  • Psychiatrische expertise
  • Medische expertise multi disciplinair
  • Neuropsychologisch onderzoek
  • Belastbaarheidsonderzoek
  • Arbeidsdeskundige expertise
  • Medische onderbouwing voor herbeoordeling WIA/ WGA of bezwaarzaken gebaseerd op informatie van medisch specialisten van ICARA

Duurzame inzetbaarheid is een van ICARA’s speerpunten. Met ICARA’s landelijk netwerk van medisch specialisten, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen bent u verzekerd van een betrouwbaar re-integratie advies gericht op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers of cliënten!

Meer informatie over onze medische expertises, het belastbaarheidsonderzoek en arbeidsdeskundige advies?

ICARA heeft tien (niet-medische) indicaties voor doorverwijzing opgesteld die aangeven wanneer het inzetten van een medische expertise (belastbaarheidsonderzoek) effectief is.

 

Wilt u meer weten over ICARA of over de diensten van ICARA, bijvoorbeeld over medische expertises, arbeidsdeskundigeadvies van ICARA? Neem dan hier contact op met ICARA!

Duidelijkheid over ziekte, arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid