Om de kennis over onze arbeidsgerelateerde, medische expertises te delen biedt ICARA diverse activiteiten aan, gebaseerd op onze ruime ervaring en zowel voor voor medische verwijzers als voor werkgevers en re-integratieprofessionals geschikt zijn. Elk jaar organiseert ICARA in het najaar een symposium met een speciaal thema.

Daarnaast organiseert ICARA diverse nascholingsactiviteiten, op diverse locaties in Nederland waaronder ook de Sint Maartenskliniek Nijmegen en Woerden en incompany workshops op het gebied van belasting en belastbaarheid, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Het meest recente aanbod vindt u terug onder ‘Nieuws’.

ICARA heeft voor het UWV, landelijke arbodiensten, werkgevers en een interne arbodienst de workshop ‘Grip op ongrijpbaar Verzuim’ verzorgd. Deze interactieve workshop, met de nadruk op de relatie tussen fysiologie en psychologie, werd door de deelnemers als zeer positief en innoverend ervaren. Deelnemers refereren naar de workshop van ICARA als: leerzaam, nieuwe inzichten, direct toepasbaar in de praktijk, een eyeopener, praktisch.

Wilt u meer weten over ICARA of over de diensten van ICARA, bijvoorbeeld over specialistische medische scholing en incompany workshops? Neem dan hier contact op met ICARA!

Duidelijkheid over ziekte, arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid