Pijnmanagementprogramma

Chronische pijnklachten kunnen tot allerlei verstoringen leiden op fysiek, mentaal en sociaal gebied. Door het verminderen van mentale stress, weerbaarder te worden en meer vaardigheden te ontwikkelen, kan een persoon beter functioneren en de algehele, zowel mentale als fysieke, belastbaarheid toenemen.

Resultaat
Deelnemers krijgen inzicht en handvatten om de pijnklachten in het dagelijks leven – zowel privé als op het werk – zelfstandig te reguleren. Dit zorgt ervoor dat deelnemers, ook op lange termijn, beter gaan functioneren.

Doelgroep
Medewerkers met chronische pijnklachten waar geen directe oorzaak voor de pijn is te vinden maar die de gevolgen die de pijn heeft op het dagelijks leven willen veranderen. Lees meer…

 

Vitaliteitsprogramma

Vitale medewerker maken het verschil. Een goede balans bevordert werkplezier, gezondheid, flexibiliteit en productiviteit.

Resultaat
Deelnemers krijgen inzicht en handvatten om hun vitaliteit in het dagelijks leven – zowel privé als op het werk – zelfstandig te reguleren. Dit zorgt ervoor dat deelnemers zich, ook op lange termijn, fysiek en mentaal energieker en veerkrachtiger gaan voelen.

Doelgroep
Medewerkers die zich energieker, veerkrachtiger en meer in balans willen voelen. Lees meer…

Tijdens een traject stelt iedere deelnemer een persoonlijk plan van aanpak op. In dit plan formuleren deelnemers ook voorzorgsmaatregelen om effectief om te gaan met verwachtte obstakels en eventuele terugval.

Duidelijkheid over ziekte, arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid