De klanten van ICARA zijn arbodiensten, werkgevers, verzuim- en arbeidsongeschiktheid verzekeraars en het UWV. ICARA’s verwijzers zijn werkgevers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, medisch adviseurs en verzuimbegeleiders die behoefte hebben aan een duidelijk, concreet en een volledigbelastbaarheids- en re-integratieadvies, gebaseerd op informatie van betrouwbare medisch specialisten. ICARA’s klanten die kunnen bij onze medisch specialisten terecht voor zowel een first- als een second opinion.

Pien Hoogenboom, hoofd opleidingen TheLimeTree, over ICARA:

“In maart kreeg ik van de ene op de andere dag pijn in mijn voet. Echt pijn. Ik kon niet meer lopen, niet meer goed slapen en al helemaal niet werken, zo veel pijn had ik. Na een periode van rust (misschien zou het vanzelf overgaan als we het rust gaven) ben ik in het ziekenhuis terecht gekomen. Nog meer rust, gips eromheen. Niets hielp.

Toevallig had ik een afspraak met een bedrijfsarts omdat wij een mediationtraining voor bedrijfsartsen gingen organiseren. Ik zat nog in het gips en werd af en toe door een collega opgehaald om toch een beetje bezig te blijven. Zij maakte mij terloops attent op de medische specialisten van ICARA. Mijn werkgever moest dat betalen maar dan zouden zij mij op korte termijn bij een gespecialiseerde orthopeed kunnen krijgen. Voor mijzelf als particulier was de wachttijd 8 maanden.

Toen het gips eraf was en er geen verbetering was heb ik ICARA gebeld voor een second opinion van de medisch specialisten van ICARA. Dat telefoontje gaf mij al zo veel hoop. Het was een opluchting dat nu eindelijk iemand iets ging doen. Ik kreeg een telefonische intake en binnen twee weken zat ik in een kliniek. Daar zijn heel snel allerlei stappen gemaakt. Eindelijk vooruitgang!

Ik ben er nog niet, maar ik ben bijna volledigaan het werk en heb nu uitzicht op eenvolledig herstel. Zonder de hulp van de medisch specialisten van ICARAzat ik waarschijnlijk nog met mijn been omhoog te wachten op verbetering.”

Wilt u gebruik maken van ICARA’s medisch specialisten?

Wilt u ook gebruik maken van tien jaar aan ervaring? Neem vandaag nog contact op en ICARA geeft u van te voren al aan in hoeverre ICARA antwoord kunnen geven op uw vraag. Ook brengen we u graag in contact met klanten voor wie wij soortgelijke vragen hebben beantwoord, zodat u uit de eerste hand kunt onderzoeken wat ICARA voor u kan betekenen. Uit onderzoek onder verwijzers blijkt dat ruim 90% de kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid van onze dienstverlening als voldoende tot uitstekend beoordeelt.

Wilt u meer weten over ICARA of over de diensten van ICARA, bijvoorbeeld over referenties over ICARA’s medisch specialisten en dienstverlening? Neem dan hier contact op met ICARA!

Duidelijkheid over ziekte, arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid