Skip to main content
   
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Specialist medische expertises

ICARA is een onafhankelijke, gecertificeerde organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van medische expertises en arbeidsdeskundig onderzoek en advies. Hiermee draagt ICARA bij aan het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

ICARA doet dit met behulp van een groot netwerk aan gespecialiseerde medisch specialisten, verzekeringsartsen, arbeidsdeskundigen en heeft inmiddels langdurige ervaring op het gebied van de medische expertise en arbeidsdeskundig advies.

ICARA levert Snel, Betrouwbaar en Duidelijk inzicht in complexe verzuimdossiers. Wij hebben onze diensten voor u ingericht in drie hoofdgroepen: Diagnostiek, Expertise en Onderzoek.

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise