Skip to main content
   
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Expertise PASC (post Covid)

Gezondheidsklachten na een doorgemaakte COVID 19 infectie kunnen leiden tot een stagnerend herstelverloop of vertraging in re-integratie. Voor succesvolle re-integratie en duurzame inzetbaarheid is het dan ook van belang een volledig beeld te schetsen van de belastbaarheid van een werknemer, met de bijbehorende belemmerende en bevorderende factoren. 

Omschrijving

Belastbaarheidsonderzoek PASC wordt uitgevoerd om een volledig belastbaarheidsprofiel op te stellen bij mensen die een COVID-19 infectie hebben doorgemaakt en die vervolgens nog langere tijd arbeidsrelevante gezondheidsklachten ervaren. De precieze invulling van het belastbaarheidsonderzoek is afhankelijk van de geclaimde klachten. Aan de hand van het intakegesprek wordt een inschatting gemaakt van welke aanvullende diagnostiek op zijn plaats is. Het kan hierbij gaan om fysiek, neuropsychologisch of psychisch onderzoek. Of een combinatie van deze onderzoeken. Met behulp van dit onderzoekstraject kunnen de mogelijkheden en beperkingen in alle rubrieken van de FML worden onderbouwd. Tevens zullen er waar mogelijk adviezen over aanvullende behandelingen en belastbaarheidsverhogende interventies opgesteld worden. Dit alles ter bevordering van een succesvolle re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Expertise PASC

Klik hier voor aanvullende informatie over de expertise PASC

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise