Skip to main content
   
s01
I AM
EXCELLENT

ICARA Excellent

Empowerment voor casemanagers.

Wij zijn ervan overtuigd dat de rol van de casemanager cruciaal is en nog groter zal worden.
Het is dan ook van belang om je als casemanager te blijven ontwikkelen.

De Excellent training voor casemanagers geeft je inzichten en praktische tools om je met recht Excellent te noemen!

Een casemanager kan als geen ander de rol van verbindende sleutelspeler vervullen tussen aan de ene kant de bedrijfsarts en aan de andere kant de belanghebbende partijen die hun koers moeten bepalen. Een casemanager moet dan wel over de kennis en vaardigheden beschikken om de invulling van de rol van sleutelspeler succesvol te laten zijn.

  • Hoe kun je excellent worden in je vak en in je communicatie?
  • Hoe krijg je kennis op excellent niveau?
  • Hoe breng je een boodschap krachtig over?
  • Hoe sta je sterk in je sleutelrol tussen de diverse belanghebbende partijen? 

 

ICARA Excellent training 

Online: 10.00 - 11.00 uur

Doelgroep: casemanagers

30 juni                         De uitdaging van het ( startende ) ondernemerschap

Deze training is bedoeld voor casemanagers die als zelfstandige werkzaam zijn of dit willen worden. In deze training leer je over de valkuilen van het ondernemerschap maar ook handige tips en tricks bij alle zaken die je tegenkomt als ondernemer.

1 september               Complex Verzuim en verzuimbegeleiding

Hoe kun je complex verzuim herkennen, welke gedragingen horen daarbij? Maar met alleen herkennen ben je er nog niet. Je moet ook durvenerkennendat problemen complex zijn en dat simpele oplossingen dus per definitie niet bestaan. De VASC methode ondersteunt je bij het omgaan met complexe problematiek. Meer hierover in dit webinar.

8 september                Uitdagingen van het ondernemerschap

Deze training is bedoeld voor casemanagers die als zelfstandige werkzaam zijn of dit willen worden. In deze training leer je over de valkuilen van het ondernemerschap maar ook handige tips en tricks bij alle zaken die je tegenkomt als ondernemer.

13 oktober                   De FML leren begrijpen deel 1

Meer over de FML en met name de rubrieken 1 en 2 en de urenbeperking. Leer de werknemer duidelijkheid te geven, de werkgever adequaat te informeren en input te geven voor de re-integratie.

10 november               Post COVID-klachten

Onze ervaring met cliƫnten met Post Covid klachten. Wat zien wij in de praktijk? Onderzoeksmogelijkheden, behandelingen en belastbaarheid. Praktische tips om de re-integratie in te zetten.

8 december                 De FML leren begrijpen deel 2

Meer over de FML en met name de rubrieken 3 en 4. Leer de werknemer duidelijkheid te geven, de werkgever adequaat te informeren en input te geven voor de re-integratie.

 

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise