Skip to main content
   
s01
I AM
EXCELLENT

ICARA Excellent

Empowerment voor casemanagers.

Wij zijn ervan overtuigd dat de rol van de casemanager cruciaal is en nog groter zal worden.
Het is dan ook van belang om je als casemanager te blijven ontwikkelen.

De Excellent training voor casemanagers geeft je inzichten en praktische tools om je met recht Excellent te noemen!

Een casemanager kan als geen ander de rol van verbindende sleutelspeler vervullen tussen aan de ene kant de bedrijfsarts en aan de andere kant de belanghebbende partijen die hun koers moeten bepalen. Een casemanager moet dan wel over de kennis en vaardigheden beschikken om de invulling van de rol van sleutelspeler succesvol te laten zijn.

  • Hoe kun je excellent worden in je vak en in je communicatie?
  • Hoe krijg je kennis op excellent niveau?
  • Hoe breng je een boodschap krachtig over?
  • Hoe sta je sterk in je sleutelrol tussen de diverse belanghebbende partijen? 

ICARA Excellent training 

9 februari                     De FML leren begrijpen - deel 1

Meer over de FML en met name de rubrieken 1 en 2 en de urenbeperking. Leer de werknemer duidelijkheid te geven, de werkgever adequaat te informeren en input te geven voor de re-integratie.

21 maart                     De toegevoegde waarde van een expertise

In deze nascholing krijg je meer kennis over het moment van inzetten van een expertise, de verschillende vormen van een expertise, het proces en wat een expertise kan opleveren. Ook gaan we in op de rol van een SO bedrijfsarts en een DO UWV en wat de verschillen zijn ten opzichte van een medische expertise.

11 april                         Post COVID belastbaarheid en re-integratie

Onze ervaring met cliƫnten met Post Covid klachten. Wat zien wij in de praktijk? Onderzoeksmogelijkheden, behandelingen en belastbaarheid. Praktische tips om de re-integratie in te zetten.

16 mei                          De FML leren begrijpen - deel 2 

Meer over de FML en met name de rubrieken 3 en 4. Leer de werknemer duidelijkheid te geven, de werkgever adequaat te informeren en input te geven voor de re-integratie.

6 juni                       Cognitieve klachten en re-integratie

Wil je weten hoe je goed omgaat met werknemers met cognitieve klachten, zoals concentratie- en geheugenproblemen? Wil je antwoord op vragen als: waar komen cognitieve problemen vandaan? Hoe zorg je voor een goede aansluiting tussen re-integratie en de ervaren beperkingen? Welke aanpassingen zijn er mogelijk? Wat kun je doen om de werknemer te ondersteunen? Leer in dit webinar meer over cognitieve klachten op de werkvloer. 

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise