Skip to main content
   
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Vergoedingen

De meeste verzuimverzekeraars, zoals Achmea, De Amersfoortse, Nationale Nederlanden, Menzis, Ohra en het Zilveren Kruis, vergoeden geheel of gedeeltelijk ICARA’s dienstverlening. Vraag bij uw verzekeraar naar de voorwaarden voor de vergoeding van ICARA’s deskundige medische onderzoeken of neem contact met ICARA op voor nadere informatie en advies op maat.

Aanvullend medisch onderzoek

In sommige gevallen is aanvullend medisch onderzoek noodzakelijk, zoals bijvoorbeeld een MRI of CT scan, naast het oorspronkelijke medisch onderzoek. Het eigen risico van de werknemer wordt niet aangesproken. Ons medisch onderzoek en het aanvullende onderzoek vallen buiten de ziektekostenverzekering.

Uw investering als werkgever wordt overzichtelijk in de offerte vermeld en deze investering wordt altijd terugverdiend. Door het tijdig inzetten van de onafhankelijke medisch specialisten van ICARA wordt duidelijk wat de belastbaarheid van de medewerker is, of er arbeidsmogelijkheden zijn én op welke wijze de belastbaarheid verbeterd kan worden. ICARA’s medische interventies helpen u een loonsanctie te voorkomen!

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise