ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Aanmelden gaat eenvoudig via onze website. U kiest voor de optie “Aanmelden”.

Op diverse plekken op onze website treft u de mogelijkheid om uw client aan te melden. Na het volledig invullen van het aanmeldformulier zendt u dit eenvoudig en direct aan ons door. Wij nemen doorgaans nog dezelfde dag contact met u op om uw aanmelding en het vervolg met u te bespreken.

ICARA heeft een landelijk netwerk van medisch specialisten zoals bijvoorbeeld orthopeden, reumatologen, revalidatieartsen, sportartsen, handchirurgen, oogartsen, KNO artsen, internisten, neurologen, psychiaters en verzekeringsartsen. Ook voeren wij ook neuro psychologische onderzoeken uit.

Bel ons indien er een vraag is over de gewenste inzetbaarheid van een specifiek specialisme.

ICARA heeft landelijke dekking van medisch specialisten, verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen. Onze locaties bevinden zich onder andere in Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Breda, Den Bosch, Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Den Haag en Deventer.

In meer dan 95 procent van de aanmeldingen zijn cliënten verheugd dat ze snel terecht kunnen bij een medisch specialist. Men is toe aan een duidelijk antwoord en verwacht dit ook snel te krijgen. Sommigen dienen echter gewezen te worden op de re-integratieverplichting in kader van de Wet Verbetering Poortwachter, waar zowel werkgever als werknemer zich aan dient te houden.

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar info@icara.nl.

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise