ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Het verduidelijken van de fysieke en mentale inzetbaarheid van medewerkers in Nederland én bijdragen aan het verduurzamen hiervan.

Door het inzetten van fysieke en psychische expertises en arbeidsdeskundige onderzoeken geven wij snel duidelijkheid over en richting aan arbeidsmógelijkheden bij complex verzuim. ICARA is hét adres voor medische- en arbeidsdeskundige expertises in Nederland.

De kernwaarden van ICARA zijn hierbij snel, duidelijk en betrouwbaar. In de uitvoering, aanpak en de benadering van cliënten, werkgevers, verwijzers en specialisten wordt ICARA als ‘persoonlijk’ ervaren, met zicht op de mens, zicht op arbeid.

Omdat bijna driekwart van het complexe verzuim een psychische achtergrond heeft, voorziet ICARA ook preventief in psychische interventies door inzet van PSIcara, een zusterbedrijf van ICARA, en draagt daarmee actief bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Voor meer informatie:

PSIcara_-_LOGO_250px.png

Dit is waar wij ons dagelijks, maximaal voor inzetten. Dit is wat wij doen.

ICARA heeft een landelijk netwerk van medisch specialisten

ICARA is een kwalitatief hoogstaande dienstverlener voor alle werkgevers in Nederland, van MKB tot multinational. Via ICARA krijgt u toegang tot een landelijk en breed aanbod van medisch specialisten en verzekeringsartsen. U profiteert van onze kennis en krijgt snel duidelijkheid bij arbeidsongeschiktheid.