Skip to main content
   
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Missie en Visie

Het verduidelijken van de fysieke en mentale inzetbaarheid van medewerkers in Nederland én bijdragen aan het verduurzamen hiervan.

ICARA is hét adres voor medische- en arbeidsdeskundige expertises in Nederland.Door het inzetten van fysieke en psychische expertises en arbeidsdeskundige onderzoeken, geven wij snel duidelijkheid over en richting aan arbeidsmógelijkheden bij complex verzuim.

De kernwaarden van ICARA zijn hierbij snel, duidelijk en betrouwbaar. In de uitvoering en aanpak van cliënten, werkgevers, verwijzers en specialisten wordt ICARA als persoonlijk ervaren. 

PSIcara ( onze zusterorganisatie) biedt perspectief en vooruitgang aan werknemers en organisaties op mentaal vlak en leiderschap. Dit doen wij door korte en praktische begeleidingstrajecten, pocketsessies en trainingen aan te bieden. Hiermee dragen wij bij aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers en ontwikkeling van organisaties naar minder verzuim. Voor meer informatie:


PSIcara_-_LOGO_250px.png

Dit is waar wij ons dagelijks, maximaal voor inzetten. Dit is wat wij doen.

ICARA heeft een landelijk netwerk van medisch specialisten

ICARA is een kwalitatief hoogstaande dienstverlener voor alle werkgevers in Nederland, van MKB tot multinational. Via ICARA krijgt u toegang tot een landelijk en breed aanbod van medisch specialisten en verzekeringsartsen. U profiteert van onze kennis en krijgt snel duidelijkheid bij arbeidsongeschiktheid.