Skip to main content
   
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Prijzen & verzekering

Wat kost een medische expertise van ICARA en wordt dit vergoed?

De investering is gemakkelijk en snel te bepalen door een offerte op te vragen.

Veel verzuimverzekeraars (w.o. Zilverkruis Achmea, De Amersfoortse, Nationale Nederlanden en Menzis) vergoeden geheel of gedeeltelijk onze dienstverlening. U kunt het beste bij uw verzuimverzekeraar navragen wat voor u van toepassing is.

Moet ik overleggen met de werkgever of deze akkoord is met de kosten?

Het is prettig als wij weten dat er al een akkoord is van de werkgever zodat wij de expertise direct in gang kunnen zetten. U kunt eenvoudig een offerte opvragen en deze doormailen naar de werkgever. U kunt ook bij de aanmelding aangeven dat wij, voordat wij starten, zorgen voor een akkoord van de werkgever. Wij zullen dan contact opnemen met de werkgever en afspraken maken over de betaling.

Ben ik verzekerd voor de medische expertise van ICARA?

ICARA stuurt de rekeningen naar de werkgever, niet de werknemer. U heeft dus als werknemer geen kosten, tenzij u daarover met uw werkgever andere afspraken maakt.

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise