Skip to main content
   
ICARA-banner02400pxv01a
ICARA-banner03400pxv01a
ICARA-banner04400pxv01a
ICARA-banner05400pxv01a
ICARA-banner06400pxv01a
ICARA-banner07400pxv01a

Hoe beoordelen onze klanten ons?

ICARA staat voor duidelijkheid. Deze duidelijkheid ontvangen wij ook graag van onze klanten en clienten, over de door ons geleverde diensten. Daarom sturen wij klanten en clienten bij afsluiting van onze rapportage een link toe voor een korte enquete. Het door ons behaalde eindcijfer wordt per dossier automatisch meegenomen in de berekening van ons totale tevredenheidscijfer dat u hiernaast ziet.

Direct zicht op de beoordeling van onze klanten dus, dat vinden wij wel zo duidelijk.

Wat onze klanten zeggen:

"ICARA heeft een medische expertise uitgevoerd in een langlopend dossier waar re-integratie niet mogelijk leek. De uitkomst was een gefundeerd advies over de mogelijkheden, waardoor de juiste koers bepaald kon worden voor het tweede ziektejaar. Stagnatie is omgezet in beweging. De combinatie met een arbeidsdeskundig onderzoek werkt perfect. Duidelijk advies, korte lijnen en afspraken worden nagekomen, kortom een fijne samenwerking!".

 

Meer weten of een aanmelding doen?

Heeft u een complex verzuimdossier of wilt u meer weten?
Bel ons op 085 040 6070 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook informatie opvragen of direct een aanmelding doen via onderstaand formulier. Ook bij een aamelding ontvangt u altijd binnen 2 werkdagen een offerte. Na akkoord op deze offerte start het traject.

Vraag informatie aanDoe een aanmeldingPost Covid-19 expertise